Oameni de excepție din Maramureș donează plasmă

0
21

În Maramureș avem oameni de excepție care donează a treia oară plasmă pentru salvarea vieții altor semeni, dăruind necondiționat viață.
La Centrul de Transfuzie Sanguină din Baia Mare, doamna Delia Tepei a donat pentru a treia oară plasmă, prin procedura plasmafereză. Conducerea Centrului de Transfuzie Sanguină a declarat în acest sens: “În fiecare zi, în minutele în care stăm de vorbă cu donatorii, ne bucurăm că avem șansa de a cunoaște și de a descoperi oameni extraordinari, oameni care dăruiesc viață necondiționat. Am avut alături o doamnă de excepție, care a donat pentru a 3-a oară plasmă, prin procedura de plasmafereză. Cele 9 unități de plasmă bogată în anticorpi neutralizanți au fost donate, de fiecare dată cu bucurie și speranță, pentru salvarea pacienților necunoscuți. Vă mulțumim, stimată doamnă!” De asemenea, unei alte doamne care a contribuit la salvarea vieții semenilor donând sânge i s-a mulțumit de către conducerea Centrului de Transfuzie Sanguină: “Deși este o perioadă dificilă pentru toți, avem încredere în conștiința și solidaritatea oamenilor! Nu putem decât să mulțumim celor care înțeleg ce înseamnă lipsa sângelui și răspund apelurilor noastre. Mulțumim stimată doamnă pentru efortul și promptitudinea dumneavoastră!”
Nu uitați să donați! Este nevoie de sânge în fiecare zi pentru a salva cât mai mulți pacienți, poate chiar viața unui prieten, a unui copil, a unui părinte sau chiar a voastră!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.