„O cană de fericire”, un proiect de suflet

0
27

Rotaract T.E.A.M. a implementat un proiect de suflet: „O cană de fericire”. Prin urmare, a umplut cănile cu surprize dulci și le-au pregătit pentru livrare în siguranță, din două locații.
Fondurile strânse în cadrul activității vor fi utilizate pentru a sprijini accesul la educație pentru copiii din comunitatea Pirita.
Asociația Pirita Children sunt colaboratorii Rotaract T.E.A.M. și-i țin la curent cu nevoile comunității, astfel încât donațiile să ajungă acolo unde este cea mai mare nevoie.
Fiecare cană e personalizată cu motive de Crăciun, ambalată festiv și conține dulciuri și un răvaș cu mesaj. Cănile se pot comanda online, prin completarea formularului: https://forms. gle/H29yMXCtjzBwe Mqk7 sau telefonic: 0746 035 495 – Răzvan Lar (președinte Rotaract Baia Mare TEAM), 0754603379 – Andreea Vascul (coordonator proiect).
Cănile pot fi livrate la domiciliu (pe raza municipiului Baia Mare) sau ridicate de la unul dintre următoarele puncte: Bd. Unirii, nr. 16, etaj 6, camera 24, în incinta Camerei de Comerț și Industrie, de luni până vineri, orele 9-16; tel: 0746 035 495 – Răzvan Lar, Str. Culturii nr. 4 (la Biroul de traduceri), de luni până vineri, orele 10-14.
Livrările la domiciliu se fac doar pe raza Municipiului Baia Mare, doar în zilele de vineri, între orele 13 – 15. Donația minimă pentru fiecare cană este de 25 lei. Pentru comenzi de minimum 5 bucăți, donația minimă este de 20 lei/cană. Donațiile se fac la livrare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.