Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat și sub influența alcoolului

0
43

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului B.V.D. pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce și sub influența alcoolului.
Duminică, 6 decembrie, față de numitul B.V.D. a fost luată măsura reținerii pe o durată de 24 de ore.
Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul B.V.D., în data de 06.12.2020, în jurul orei 00:18, a condus un autoturism pe raza municipiului Baia Mare, având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală (2,25 g/l alcool pur în sânge) și având permisul suspendat.
În aceste împrejurări acesta a provocat două accidente rutiere soldate cu pagube materiale.
Inculpatul a dobândit permisul de conducere în 22 iulie 2020, iar în 13 august exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, pentru o perioadă de 90 de zile, ca urmare a comiterii contravenției de conducere sub influența băuturilor alcoolice.
Dosarul a fost înaintat instanței cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.