Tineri reținuți pentru agresiune

0
22

Miercuri seara, 16 decembrie, în urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Maramureș, împreună cu cei din Seini, Baia Mare și din Serviciul Criminalistic au identificat presupușii autori ai agresiunii, produsă în stația CFR Seini, a cărei victimă a fost un bărbat, de 53 ani, din județul Satu Mare.
Aceștia sunt doi tineri, de 21 ani și 18 ani, față de care s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore. Suspecții sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală și au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ.

Bărbat condamnat pentru loviri sau alte violențe

Miercuri, 16 decembrie, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Baia Mare, pe numele unui bărbat, de 62 ani, din Cicârlău.
Acesta este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 6 luni sub aspectul comiterii infracțiunii de „loviri sau alte violențe”.
Bărbatul a fost depus la Penitenciar.

Acțiuni de prevenire a răspândirii și limitare a infectării

La activitățile desfășurate miercuri, 16 decembrie, au participat 120 polițiști din cadrul IPJ, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali și reprezentanți ai ISU, ANPC, DSVSA, OPC și ITM.
În cadrul celor 9 acțiuni punctuale desfășurate, au fost verificate 36 de societăți comerciale / persoane fizice autorizate, au fost legitimate 1.160 persoane și au fost verificate 61 mijloace de transport, din care 25 mijloace de transport public în comun.
Pentru neregulile constatate au fost aplicate 55 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.000 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.