Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

0
53
Foto: arhivă
Foto: arhivă

• Sâmbătă dimineața, înainte de ora 7, un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Bogdan Vodă, s-a autoaccidentat în timp ce conducea un autoturism dinspre Vadu Izei spre Sighetu Marmației.
Din primele cercetări, s-a stabilit că, după o curbă la dreapta deosebit de periculoasă, semnalizată cu indicator rutier, tânărul a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă, prin partea stângă a direcției de mers, și s-a oprit într-un cap de pod.
Polițiștii din Sighetu Marmației au intervenit la locul accidentului și l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-au prelevat două mostre biologice pentru stabilirea gradului de alcoolemie în sânge. Tânărul a suferit leziuni ușoare și nu a necesitat internarea dar s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.
• Tot cu dosar penal pentru comiterea unei infracțiuni rutiere s-a ales și un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, din Bârsăul de Sus.
În seara de Crăciun, polițiștii din Fărcașa au fost sesizați despre faptul că, la ieșirea din Gârdani, un autoturism a derapat și a rămas în șanțul de pe marginea drumului, iar conducătorul auto și pasagerii acestui autoturism au plecat de la fața locului.
În urma cercetărilor, s-a stabilit că trei tineri, din Bărsău de Sus, au venit la colindat în Gârdani și, pe fondul vitezei și al lipsei de experiență în condus, tânărul de la volan a pierdut controlul direcției și a derapat în șanț. Tinerii nu au suferit vătămări corporale și au plecat imediat de la fața locului.
Tânărul de la volan are 18 ani și nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.