🕮 Lecții de învățat 🕮 Fără cunoaștere, puterea este inutilă

0
78

Cunoașterea este putere. Informația este putere. Omul este putere. Dar fără cunoaștere, puterea este inutilă. Poate ajuta la îmbogățirea ta, dar nu te ajută să te pregătești pentru viitor. Mai ales pentru viitorul care se conturează. Cu multiple probleme structurale.
Toată lumea știe că va urma o perioadă nu confortabilă pentru om și societate. Întrebarea e ce putem face noi pentru a reduce răul care se prefigurează? De unde alegem oamenii care să ne reprezinte? Dornici să înțeleagă lumea în care trăim și care se schimbă vizibil?
Dornici să vadă că resursele naturale sunt pentru viitor. Că resursele umane înseamnă viitor. Că economisirea înseamnă oamenii și valoarea lor. Ei reprezintă viitorul. Ei sunt cei care să-i facă pe… ignoranți să înțeleagă că prostia trebuie să se oprească, să înceteze a mai distruge țara.
Criza existențială e povara pe care o ducem și trebuie să o și rezolvăm. Viața omului se află într-un cosmos deschis, care nu încetează să se înnoiască. E bine să ne păstrăm liniștea interioară, să avem echilibru în tot ceea ce facem. Și mai ales în ceea ce suntem!
Lecții de învățat!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.