🕮 Lecții de învățat 🕮 Vine o vreme…

0
114

Vine o vreme când începi să elimini din viață elemente precum vârsta, greutatea sau înălţimea. Altele le lași în seama doctorilor. La prieteni și sfătuitori! Îți dorești să menții legătura cu prieteni sinceri și veseli. Ignori invidioșii și ocolești proștii.
Cel mai important este să nu-i dai voie creierului să lenevească și să vrei mereu să afli lucruri noi. Viața te învață să ai lângă tine oamenii dragi, să te bucuri de lucrurile simple. Să fii mulțumit cu ceea ce ți-a oferit și să te bucuri de toate momentele ei frumoase.
Vine o vreme în care orice lucru care ți se întâmplă este o lecție de care ai avut nevoie. Iar secretul este să stai de vorbă cu propria ta viață și s-o lași să te învețe. Chiar și atunci când ceea ce se întâmplă nu-ți place poate fi o lecție care se poate transforma în binecuvântare. E important să privești viața direct în față, fără ocolișuri.
Vine o vreme în care e bine să-ți amintești me­reu că unica persoană care va fi cu tine toată viața ești tu. Lecții de în­vățat!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.