Galben-albaștrii se reunesc azi

0
102

Galben-albaștrii se reunesc în această dimineață pentru reluarea antrenamentelor în vederea pregătirii returului, antrenamente ce vor fi coordonate de acum încolo de Vasile Miriuță, după despărțirea de Dorin Toma.
Obiectivul grupării de sub „Dealul Florilor” este unul cât se poate de evident, promovarea în Liga 2, unul la îndemână, CS Minaur urmând să transfere în acest sens 6 sau 7 jucători. Mare parte dintre aceștia se vor afla în vestiarul noii echipe încă de la primul antrenament, din informațiile noastre existând două nume certe. Cel al atacantului Alexandru Pop (27 ani), ultima oară la Rapid București, jucător care s-a aflat în atenția băimărenilor și în stagiunea precedentă, și a fundașului central Bogdan Matei (31 ani), ce vine de la Turris Turnu Măgurele. Probabil că în zilele viitoare vom afla și celelalte nume care se vor alătura clubului băimărean.
Deocamdată există o singură certitudine la capitolul plecări, cea a fundașului central Jean Prunescu, care și-a reziliat contractul la finalul lui 2020. Cu siguranță vor urma și altele, fiind greu de crezut că returul va fi abordat cu un lot format din 27-28 de jucători, actualmente lotul fiind compus din 22 de jucători.
Pe lângă pregătirea de pe plan local, CS Minaur intenționează să meargă și într-un cantonament centralizat, unde să beneficieze de cele mai bune condiții.
Primul meci amical pentru galben-albaștrii va fi pe 23 ianuarie, acasă, cu Progresul Șomcuta Mare.
Campionatul ligii 3 se va relua în 13 martie, în etapa a doua a returului CS Minaur având programată deplasare la CAO Oradea.


Progresul Șomcuta începe antrenamentele în 18 ianuarie

Progresul Șomcuta Mare, echipă aflată în aceeași serie cu băimărenii, va începe antrenamentele doar peste o săptămână, în 18 ianuarie. Însă până atunci, conducerea clubului, împreună cu antrenorul Cristian Bogdan, au perfectat seria de jocuri amicale ce precede pregătirea returului.
În 23 ianuarie este primul joc de verificare cu CS Minaur Baia Mare, iar peste șapte zile Progresul are acontat un meci cu Unirea Dej, la Iclod. În prima parte a lunii februarie, în 13 și 17, șomcutenii au stabilit o dublă cu SCM Zalău. Ultimele două partide amicale vor fi împotriva celor de la Someșul Dej, în 20 februarie, la Iclod, respectiv cu Sănătatea Cluj, această confruntare neavând o dată stabilită.
Cum Progresul nu dispune de fonduri pentru efectuarea unui stagiu în afara localității, antrenamentele se vor derula pe plan local.
Primul joc oficial al șomcutenilor este tot în 13 martie, când vor primi vizita celor de la Gloria Bistrița.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.