Dosare penale pentru contrabandă

0
30

Polițiștii maramureșeni au depistat în trafic două persoane care transportau țigări pentru care nu au putut prezenta documente de proveniență.
Este vorba despre un băimărean, în vârstă de 46 de ani, care conducea un autoturism între comunele Băiuț și Lăpuș, căruia polițiștii din Suciu de Sus i-au descoperit în portbagaj 50 de cartușe cu țigări, de diferite mărci.
Al doilea bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Baia Sprie, se deplasa cu autoturismul spre domiciliu când a fost depistat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice. Aceștia au constatat că bărbatul transporta cantitatea de 280 pachete cu țigări, cu timbru fiscal ucrainean, care proveneau din contrabandă.
Cele 780 pachete cu țigări au fost confiscate.
În ambele cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Mandate de executare a pedepsei închisorii

Miercuri, 3 maramureșeni, pe numele cărora instanța a emis mandate de executare a pedepsei închisorii, au fost depuși de polițiști în Penitenciarul din Baia Mare.
Cei trei condamnați, cu vârste cuprinse între 36 și 47 de ani, au primit pedeapsa cu închisoarea pentru comiterea de infracțiuni la regimul silvic, la regimul rutier și pentru infracțiuni de lovire sau alte violențe, șantaj și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Bărbații au de ispășit pedepse cuprinse între 3 ani și 3 ani și 9 luni de închisoare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.