S-a intervenit continuu pentru deszăpezirea drumurilor județene

0
61

Joi dimineața, SC Drumuri-Poduri Maramureș a intervenit pe Drumul Județean 186, Valea Izei, cu două autobasculante cu lamă și răspânditor și un buldoexcavator, fiind împrăștiate 100 de tone de material antiderapant.
Pe DJ 187, Valea Ruscovei, s-a intervenit pentru îndepărtarea poleiului și a zăpezii cu două autobasculante cu lamă și răspânditor, două autoutilitare, un buldoexcavator, fiind folosite 20 de tone de material antiderapant.
Pe alte tronsoane de drum s-a intervenit cu trei autobasculante cu lamă și răspânditor, două încărcătoare frontale, fiind folosite 80 de tone de material antiderapant.
Pe DJ 182B, DJ 182C, s-au folosit 70 tone de material antiderapant și s-a intervenit cu trei autobasculante cu lamă și răspânditor, două încărcătoare frontale.
Societatea Drumuri-Poduri a intervenit, în cursul nopții de 13 spre 14 ianuarie, cu 36 de utilaje și a fost răspândită o cantitate de 420 tone de material antiderapant.
Președintele Ionel Bogdan cere tuturor firmelor care asigură deszăpezirea la nivelul județului Maramureș să intervină prompt și corespunzător astfel încât toți șoferii să fie în siguranță.


În Baia Mare
Accident rutier cu pagube materiale

Miercuri seara, la ora 22.55, polițiștii băimăreni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier cu pagube materiale pe strada Victoriei.
La fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 20 ani, din municipiu, a pierdut controlul direcției de mers, a derapat și s-a răsturnat în șanțul de pe partea dreaptă a direcției de mers.
În urma impactului, țeava de gaz care alimentează un imobil a fost fisurată și a fost nevoie de intervenția unor lucrători specializați pentru remedierea avariei.
Conducătorul auto, care se afla singur în mașină, nu a suferit leziuni corporale, dar a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind „zero”.
Au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, una conducătorului auto, iar cealaltă administratorului drumului public.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.