ACS Fotbal Comuna Recea, tot mai aproape de retragere?

1
793

O veste cât se poate de neplăcută pentru fotbalul maramureşean, ACS Fotbal Comuna Recea fiind tot mai aproape de retragerea din campionatul Ligii 2. Planurile au fost date peste cap în urma eşecului suferit de Gabriel Zetea, care a ratat scaunul de şef la CJ Maramureş.
Un nou mandat al acestuia ar fi însemnat continuarea sprijinirii financiare a singurei reprezentante din Maramureş din eşalonul secund. Cum lucrurile au luat o cu totul altă turnură, Ionel Bogdan detronându-l pe vechiul lider al CJ, actualul preşedinte nu este dispus să ofere un sprijin consistent sau chiar deloc celor de la ACS Fotbal Comuna Recea. Situaţia este aproape similară şi la CL Recea, administraţia comunei fiind dispusă să asigure o mică parte din buget, însă insuficient pentru continuarea activităţii fotbalistice.
Lotul echipei de pe locul 18 s-a reunit miercuri, 13 ianuarie, sub comanda secundului Ovidiu Mic, contractul cu principalul Nae Cons­tantin expirând la final de decembrie. Nu a fost niciun prim antrenament, ci doar o discuţie a conducerii clubului cu jucătorii, în care le-a fost expusă situaţia reală. Din informaţiile noastre, acestora li s-a transmis că nu mai există fonduri pentru salarii şi prime, ci doar pentru organizarea meciurilor de acasă şi deplasări. Componenţii lotului au transmis oamenilor aflaţi la cârma echipei că sunt dispuşi ca angajamentele să fie diminuate cu 50 la sută doar ca să se meargă mai departe, dar nu există fonduri nici pentru aşa ceva. Ar fi, totuşi, discuţii cu anumiţi oameni din domeniul privat pentru preluarea echipei, dar momentan nu şi-a arătat nimeni disponibilitatea de a investi destul de serios într-un club aflat pe poziţie retrogradabilă.
În situaţia în care se va ajunge la ce e mai rău, retragerea din campionat, automat ACS Fotbal Comuna Recea va retrograda în ultima categorie fotbalistică şi actuala grupare de Liga 2 ar fi obligată să reînceapă proiectul de la zero.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.