La Șomcuta Mare • Primarul a spus „STOP” depozitării deșeurilor pe raza orașului!

1
125

Edilul din Șomcuta Mare a luat o poziție fermă în privința depozitării temporare de deșeuri pe raza administrativă a localității. Astfel, în oraș nu se va construi nicio platformă de gunoi, fie ea și temporară.
Precizarea vine în urma discuțiilor pro și contra iscate în comunitatea maramureșeană, după ce Consiliul Local Șomcuta Mare și-a dat acordul de principiu ca urmare a unei scrisori de intenție transmisă de administrația județeană, prin care se solicita o suprafață de 3 ha de teren în vederea amenajării unui depozit temporar de deșeuri, în zona periferică a orașului: „Afirm cu fermitate că primarul și majoritatea consilierilor locali ai orașului Șomcuta Mare nu acceptă amplasarea, pe raza unității administrativ-teritoriale, a depozitului temporar de deșeuri. Nu am trântit «ușa în nas» celor din administrația județeană, am fost deschiși la propunerea venită din partea lor, însă amplasarea nu va fi acceptată. Prin blocarea proiectului de hotărâre privind dezmembrarea și trecerea în domeniul privat al orașului a suprafeței de teren solicitate de către Consiliul Județean s-a spus „STOP” intenției de amplasare la Șomcuta Mare a depozitului temporar de deșeuri. Orice discuție pe această temă devine inutilă atâta vreme cât primarul și majoritatea consilierilor locali se opun”, a precizat Gheorghe-Ioan Buda, primarul orașului Șomcuta Mare.

1 COMENTARIU

 1. Dle primar,
  Dlor consilieri ,
  Rusine !
  Ati acceptat propunerea Consiliului judetean sa amplasati groapa de gunoi pe teritoriul UAT.
  Sub presiunea cetatenilor , care se pare ca au mai multa minte si isi dau seama de urmarile pe care le are aceasta decizie asupra lor, a trebuit sa dati inapoi.
  Deci oameni v-au silit nu dumneavoastra si consilierii ati luat aceasta decizie normala !

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.