Sprijin financiar pentru Casa Memorială Justinian Chira

0
138

Cei care doresc să dea o mână de ajutor la construcția Casei Memoriale Justinian Chira pot să contribuie financiar, direcționând 2% din impozitul pe 2020 către Fundația Arhiepiscopul Justinian. Formularul 230 poate fi completat și semnat de persoane fizice sau juridice, iar apoi scanat și trimis la adresa de email: tira.mihai@yahoo.com
Cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Preasfințitului Părinte Iustin-Episcopul Maramureșului și Sătmarului, Fundația “Arhiepiscopul Justinian” a demarat proiectul “Casa Memorială-Justinian Chira”, iar lucrările, coordonate de Pr. Mihai Tira – președintele executiv al Fundației, au început din septembrie 2020 și se află în plină desfășurare. “Casa Memorială-Justinian Chira” va intra în patrimoniul cultural național.
Se dorește ca acest obiectiv să fie un punct de reper pentru ceea ce a însemnat Arhiepiscopul Justinian, satul românesc de altădată, precum și valorile cultural religioase, conservate și promovate, “Casa Memorială-Justinian Chira” intrând în circuitul turistic al Maramureșului. Casa Memorială Justinian Chira ar urma să fie inaugurate în luna mai, atunci când se împlinesc 100 de ani de la nașterea vrednicului de pomenire arhiepiscopul Justinian.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.