Toledo, singurul jucător de la Minaur rămas la Campionatul Mondial

0
44

Patru jucători de la echipa de handbal masculin CS Minaur Baia Mare au fost convocaţi pentru turneul final al Campionatului Mondial ce se dispută în aceste zile în Egipt. Din păcate, doi dintre ei n-au mai ajuns la Piramide, un altul a jucat un singur meci, iar în competiţie a rămas unul singur, brazilianul Toledo trecând cu echipa sa naţională în grupele principale.
Tomas Cip şi Milan Kotrc au fost convocaţi la echipa naţională a Cehiei, dar ei nu au mai ajuns în Egipt, datorită numeroaselor probleme de sănătate (la un moment dat 17 jucători erau în carantină). Cehia a fost înlocuită de la turneul final, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul echipei Statelor Unite ale Americii.
Edmilson Andrade de Araujo a fost convocat la echipa naţională a Insulelor Capului Verde. După un prim meci, 27-34 cu Ungaria (unde Edmilson a marcat două goluri din cinci aruncări), echipa Capului Verde a fost nevoită să declare forfait tot din cauza Covid 19, nereuşind să înscrie minim 10 jucători pe raportul de joc.
Singurul jucător de la Minaur care a rămas la Mondiale este brazilianul Jose Guilherme de Toledo. Brazilia a început turneul final cu un egal în faţa Spaniei (29-29, unde Toledo a marcat 3 goluri), apoi a terminat la egalitate şi cu Tunisia 32-32, Toledo 1), pentru ca miercuri seara Brazilia să piardă în faşa Poloniei (23-33, Toledo 3). Brazilia s-a calificat cu un punct în grupa principală, alături de Spania, Ungaria, Germania, Polonia şi Uruguay.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.