În Baia Mare • Trei autoturisme avariate

0
26

Miercuri, 20 decembrie, la ora 13.05, polițiștii băimăreni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Școlii.
La fața locului, polițiștii au constatat că un conducător auto, de 19 ani, din municipiu, a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar pe o porțiune de drum în curbă, a intrat în coliziune cu un autoturism, parcat regulamentar pe partea dreaptă, după care a ricoșat în alt autoturism, oprit în aceeași zonă, la volanul căruia se afla un bărbat, de 33 de ani, din Târgu Lăpuș.
În urma impactului a rezultat avarierea celor trei autoturisme și vătămarea corporală a unei femei, de 60 ani, din Târgu Lăpuș, pasageră dreapta față în unul dintre autoturisme. Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind „zero” în ambele cazuri.


Tinerii defavorizați pot obține gratuit permisul de conducere

Tinerii din medii defavorizate, cu vârsta între 17 și 25 de ani, pot face gratuit școala de șoferi pentru obținerea unui permis de conducere de categorie B, C sau D, în cadrul unui program finanțat de Fundația pentru Comunitate, ce include decontarea tuturor cheltuielilor aferente dobândirii unui permis de conducere.
Persoanele eligibile pentru finanțare sunt tinerii din medii defavorizate, cu vârsta între 17 și 25 de ani care doresc să obțină permis de conducere de categorie B, C sau D, inclusiv pentru tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie.
Solicitările de finanțare pot fi transmise online sau prin poștă până în data de 23 ianuarie 2021.
Pe lângă formularul de înscriere mai sunt necesare:
• scrisoare de motivare personală
• anchetă socială
• în cazul minorilor o declarație din partea părintelui sau a reprezentantului legal; în cazul celor peste 18 ani o declarație de susținere din partea unui mentor
• ofertă de preț de la școala de șoferi
• document despre nivelul studiilor absolvite.
Detalii și formularul de înscriere se găsesc pe https://pentrucomunitate.ro/ro/permis.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.