Investiții de făcut anul acesta în Mireșu Mare

2
223

Autoritățile din comuna Mireșu Mare și-au propus să continue lucrările de pietruire a drumurilor de câmp, cu piatră din carierele din zonă. Ar mai fi încă 100 kilometri de asemenea drumuri de făcut, pe lângă ce s-a executat.
În așteptare este marea surpriză, un Aquaparc, la Lucăcești, pentru anul acesta se încearcă obținerea tuturor avizelor, va fi o investiție privată susținută de una guvernamentală.
„Nu doar aquaparc, ci și două hoteluri, eu văd sute de locuri de muncă aici. În plus, colaborăm cu facultatea de Geodezie și Geofizică, pentru a stabili criterii științifice, am găsit în zonă și ape minerale și geotermale…” – spune primarul Ioan Mătieș.

2 COMENTARII

  1. Mai oameni buni, e nevoie de investitii in Mires! Ziceti bogtabroste numai sa vina investitorii! Nu va impotriviti! Aveti nevoie de firme puternice si locuri de munca! Nu va lasati manipulati!

  2. Este un proiect S.F. Deja lucacenii strang semnaturi pentru a NU ceda o palma de pamant din pasunea comunala! Vor Aquaparc, n-au decat investitorii si deputatul Agamita sa-si cumpere pamant! Nu inteleg lipsa reactiei autoritatilor, a Garzii de Mediu, a ONG urilor ce sustin natura si protejarea ei, pentru ca in zona exista Padurea Bavna si o colonie de starci cenusii, protejata prin lege. Nu mai vorbesc de laleaua pestrita! Credeti ca vor rezista cu atata zgomot si turisti nesimtiti, care-si lasa mizeriile acolo unde mananca! Mai intai de distractie, e munca! Mearga autoritatile locale si consilierii sa culeaga mizeriile aruncate in padure!In ce tara ciudata si anormala traim! Deocamdata nici capela nu are Lucacestiul si vor aquaparc! S.F. in toata regula! Pestele de la cap se impute!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.