Ce a primit la micul dejun o tânără însărcinată la Spitalul Judeţean din Baia Mare

1
243

Val de critici pe Facebook, după ce o femeie a publicat pe Facebook două fotografii cu mâncarea pe care ar fi primit-o o tânără însărcinată la Spitalul Judeţean Baia Mare: două felii de pâine, o felie de parizer, unt şi o cană cu ceai: „Oare de ce plătim mii de lei lunar pentru CAS?”
„Oare de ce plătim mii de lei lunar pentru CAS? Un mic-dejun pentru o mămică internată în spital care are încă o viață în ea (este în 5 luni). Acasă mănâncă des, nu pentru că vrea ea (nu a fost o mâncăcioasă de când o știu), ci pentru că organismul ei și suflețelul ăla mic cer. Revin cu întrebarea – de ce plătim atâția bani la CAS?”, își exprimă indignarea femeia.
Ea a postat două fotografii. Într-una apare o farfurie în care se află două felii de pâine, o felie de parizer, unt şi o cană de ceai, iar în cea de-a doua o farfurie cu mămăligă şi brânză.
„Mâncarea de prânz la fel de toată jena… Poate îmi răspunde cineva? Eu aș pune directorul spitalului să mănânce meniul ăla. Poate așa va schimba ceva”, conchide femeia.
Ulterior a postat la comentarii o altă fotografie cu ce a primit miercuri tânăra însărcinată la mic-dejun: două felii de pâine, margarină și puțină dulceață.
Postarea a fost redistribuită de sute de persoane și a stârnit un val de critici la adresa sistemului de sănătate.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.