Concert caritabil pentru ajutorarea refugiaților din Șomcuta Mare

0
26

Liga Apărării Drepturilor Omului, în parteneriat cu ASSOC organizează primul eveniment online la Cluj-Napoca. Concertul caritabil “Juntos por los refugiados” al trupei La Chakra se organizează pentru a acorda ajutor persoanelor din Centrul pentru refugiați Șomcuta Mare.
Evenimentul are loc în cadrul proiectului SIM_CIS- Servicii integrate pentru migranți – comunități interculturale și solidare (FAMI/ 20.02.01.01(04). Puteți dona prin transfer bancar fie înainte de concert, fie în timpul concertului utilizând următoarele informații: Asociația ASSOC, Scop: donație refugiați, Cont bancar: RO67 RNCB 0182 0341 2867 0040, Banca Comercială Română. Concertul se va transmite live în 31 ianuarie 2021, ora 20:00 pe pagina oficială de Facebook a trupei: www.facebook.com/lachakrabanda.
Formată în Concepción, Chile, „La Chakra” este un trupă compusă dintr-un grup de prieteni care călătoresc în Europa pentru a împărtăși cultura Americii Latine.
„Chacra” (din quechua „chakra”) reprezintă mutualismul agricol între fasole, porumb și dovleac, sistem născut în America Centrală bazat pe complimentaritatea sursei de hrană și sprijin spiritual.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.