Construiește o casă, zidește suflete • Sprijin pentru finalizarea casei unei familii preoțești

0
31

Unul dintre preoții jertfelnici și conștiincioși ai Protopopiatului Ortodox Lăpuș trece printr-o grea încercare. Este vorba despre părintele Costinar Romulus de la Parohia Ortodoxă Cavnic Rotunda, în vârstă de doar 43 de ani.
Acesta a suferit în februarie 2020 un accident vascular în urma căruia a suferit o paralizie și pierderea capacității de vorbire. În ciuda eforturilor considerabile depuse pentru recuperare, părintele s-a pensionat, nereușind să se refacă la limita necesară îndeplinirii slujirii preoțești.
Cu binecuvântarea și îndrumarea Preasfințitului Iustin, preoții din cadrul Protopopiatului Ortodox Lăpuș s-au solidarizat și s-au implicat în finisarea casei particulare (montarea instalațiilor (electrice, termice etc. și înlocuirea acoperișului etc.), în care urmează să se mute părintele împreună cu soția și cei 3 copii. Pentru îndeplinirea acestui frumos gest de întrajutorare creștină, este nevoie de aproximativ 15.000 de euro.
Cei care doresc să ajute la finalizarea lucrărilor pot să facă donații în contul RO45BRDE250SV10306102500, Protopopiatul Ortodox Lăpuș, sau în numerar la sediul de pe str. Țibleșului nr. 22, Tg Lăpuș, jud. Maramureș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.