An bun pentru investiții în Tăuții-Măgherăuș, plus pentru speranțe

0
48

Autoritățile din orașul Tăuții Măgherăuș au de continuat investiții începute anul trecut, dar 2021 ar putea fi și anul începerii unor alte interesante proiecte. Primarul Dumitru Marinescu dezvoltă ideea.
“Avem investiții în curs, majoritatea așteaptă vremea bună pentru continuarea lucrărilor. O creșă pe fonduri europene, executată 40%, am ajuns la acoperiș. O grădiniță cu patru grupe. Vor reîncepe lucrările la modernizarea centrului civic. Apoi, parcul de relaxare de la Hoșteze. Va continua rețeaua de apă/canal, apoi asfaltări, toate din buget propriu. Să nu uităm, e absolut necesar să ajungem să legăm la canalizare locuințele de la drumul european, din zona centrală, e nefiresc să le treacă rețeaua prin fața casei și să nu fie conectați”, spune el.
De asemenea, se de­pun proiecte pentru o asfaltare mai extinsă a străzilor, la acest moment orașul cu satele-cartier aparținătoare sunt asfaltate în proporție de 60-70%.
Cât despre marile proiecte, unul din ele se leagă de promisiunile județului de a face extinderi în zona aeroportului. Orașul a fost expropriat de teren valoros (deși existau investitori interesați) pentru un terminal al aeroportului. De asemenea, ne amintim de acea centură care ar degreva traficul foarte dens din zona Dura.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.