Comuna Recea, de neoprit în amicale

0
119

ACS Fotbal Comuna Recea este de neoprit în meciurile amicale, după o nouă victorie repurtată (cinci din cinci), înainte cu 10 zile de reluarea jocurilor oficiale.
Ultima victimă a formației antrenate de Florin Fabian este liderul seriei 9 din Liga 3, Unirea Dej. Trupa maramureșeană a câștigat duelul de ieri de la Iclod cu scorul de 2-0, după ce la pauză tabela era imaculată. Meciul a fost tranșat în decurs de nouă minute, formația din eșalonul secund marcând cele două goluri în minutele 50 și 59, prin Akhmatov și una dintre achizițiile iernii, fundașul central Burdeț.
Florin Fabian a folosit în acest meci următoarea garnitură: Bota – Potcoavă, Burdeț, Urs, Ispas, Akhmatov, Micaș, Mărieș, Fică, Batin și Văsălie. Au mai evoluat: Răilean – Lihet, Mendoza, Coman, Jucan, Oiță, Brata, Szecui, Bura, Chinde și Gal.
Ultima confruntare amicală a perioadei de pregătire va fi sâmbătă, 13 februarie, împotriva celor de la Sportul Șimleu Silvaniei. Reluarea sezonului este prevăzută pentru 20 februarie, Comuna Recea urmând să primească vizita fostei prim divizionare Concordia Chiajna.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.