Progresul Șomcuta Mare, succes în Ungaria

0
105

Progresul Șomcuta Mare a înregistrat primul succes din perioada confruntărilor amicale, succes repurtat împotriva grupării de Liga 4 sătmăreană Recolta Dorolț, partidă derulată în Ungaria din pricina lipsei terenurilor sintetice din zonă. Formația de pe poziția a opta în seria 10 a Ligii 3 a învins cu 3-0 (1-0), reușite semnate de Bogdan Lazăr (30) și Andrei Zete (60 și 75), acesta din urmă aflându-se la primele goluri pentru șomcuteni.
Antrenorul Cristian Bogdan a apelat în acest meci la două echipe diferite, mai ales că Progresul se află în plin proces de pregătire. • Repriza I: Brumar (35, Roșiianu) – Cezar Bud, B. Lazăr, D. Simion, Revesz, Negreanu, S. David, C. Tutuța, Nemeș, Răduneață, Bîrle. Repriza a II-a: Roșiianu (65, Lovasz) – Pașca, Lang, R. Lazăr (75, Cupșa), A. Tutuța, Balmoș, Bușică, Gherghel (75, Buhai), Parnău, Petran, Zete.
Progresul Șomcuta își încheie sâmbătă, 13 februarie, cantonamentul de la Ocna Șugatag cu un nou meci de verificare, urmând să întâlnească în deplasare pe SCM Zalău.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.