Violență în familie! Ordin de protecție provizoriu

0
18

Miercuri seara, la ora 21.14, polițiștii băimăreni au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil de pe strada Someșului, o femeie a fost agresată fizic.
La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o femeie, de 37 de ani, și soțul acesteia, un bărbat, de 40 de ani.
Polițiștii au constatat că acesta și-a agresat fizic soția, a amenințat-o și a distrus bunuri din locuință. Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, amenințare și distrugere.

3 mandate de executare a pedepsei închisorii

• Miercuri, 10 februarie, polițiștii din Șomcuta Mare au transportat și încarcerat la Penitenciarul Baia Mare un bărbat, de 45 de ani, din oraș, condamnat la 1 an și 5 luni pentru comiterea de infracțiuni la regimul silvic.
• Un alt tânăr, de 26 de ani, din Ulmeni, a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 2 ani și 8 luni pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.
• Polițiștii Compartimentului Investigații Criminale Vișeu de Sus au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii pe numele unui bărbat, de 33 de ani, din oraș, condamnat la 1.460 zile și 4 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de contrabandă și furt.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.