ACS Fotbal Comuna Recea, campanie perfectă în amicale

0
100

Campanie perfectă în amicale pentru ACS Fotbal Comuna Recea, care a contabilizat șase victorii din tot atâtea jocuri desfășurate. Victoriile au venit, ce-i drept, împotriva unor adversari inferiori, dar până la urmă contează pentru moralul jucătorilor, care vor aborda primul joc oficial cu gândul la cucerirea celor trei puncte.
Maramureșenii au jucat sâmbătă la Iclod, tot pe sintetic, cu Sportul Șimleu Silvaniei pe o temperatură de -8 grade Celsius și pe o suprafață de joc înghețată, dar aceste inconveniente nu au oprit formația antrenată de Florin Fabian să câștige. Diferența dintre cele două echipe, dar și de eșaloane a fost evidentă și Comuna Recea a învins cu 4-0 (2-0), golurile fiind marcate de Văsălie (37), Mărieș (42), Mendoza (60) și Coman (76).
• ACS Fotbal Comuna Recea • Repriza I: Răilean – Potcoavă, Burdeț, Urs, Ispas, Micaș, Mărieș, Văsălie, Akhmatov, Batin, Fică. • Repriza a II-a: Bota – Lihet, Oiță, Gal, Brata, Chinde, Mendoza, Szecui, Bura, Coman și Lung.
Primul joc oficial pe care gruparea din Liga 2 îl va disputa se va consuma sâmbătă, 20 februarie, de la ora 11.00, în Maramureș urmând să poposească Concordia Chiajna.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.