Oficial! Linn Blohm a semnat cu Gyor

0
113

CS Minaur Baia Mare va pierde cea mai importantă jucătoare transferată vara trecută, Linn Blohm, suedeza nemaivrând să-și prelungească contractul cu echipa lui Costică Buceschi.
Pivotul nu a mai ajuns la un consens cu clubul băimărean, unde deține cel mai mare salariu din cadrul lotului (8.000 sau 9.000 de euro), și s-a transferat la cel mai renumit club din Europa. Linn Blohm a semnat un angajament cu Gyor ETO KC, clubul maghiar făcând deja anunțul oficial. La formația din țara vecină suedeza va lupta pentru un post de titular cu alte două jucătoare, Crina Pintea și Kari Brattset Dale, acestea din urmă având contracte valabile tot din vara lui 2021.
Din câte se pare în sânul echipei CS Minaur vor urma și alte despărțiri. Alte două jucătoare, Jovana Kovacevic și Sonia Seraficeanu, vor evolua din stagiunea viitoare la Gloria Bistrița, însă cu siguranță vor urma și alte plecări. În perioada imediat următoare vom cunoaște numele și altor jucătoare care vor alege să părăsească CS Minaur, cum de altfel este de așteptat să vină altele în locul lor, aspecte despre care o vă informăm în momentul perfectării respectivelor permutări.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.