Al optulea triumf

0
79

SCM Craiova – CS Minaur Baia Mare 22-30 (10-16)
CS Minaur continuă să se mențină pe locul secund în Liga Florilor, în etapa 10 băimărencele repurtând al optulea triumf, conturat împotriva oltencelor de la SCM Craiova, scor 22-30 (10-16).
Forma excelentă a echipei noastre a fost demonstrată și în confruntarea de azidimineață, dominată cap-coadă de CS Minaur, echipă ce și-a asigurat punctele încă după prima parte. Una în care s-au irosit doar patru atacuri, drept dovadă că ofensiva a funcționat aproape de perfecțiune, dar și compartimentul defensiv a avut un rol important. La fel au decurs ostilitățile și în partea secundă, cu Minaur în vervă, și cu o distanțare și mai concludentă, la final contabilizându-se o victorie mai facilă decât se aștepta.
Băimărencele au început furibund partida cu Craiova și în minutul 10 dețineau un avans de cinci lungimi, 1-5. Oltencele s-au conectat, totuși, la importanța jocului și au reechilibrat disputa apropiindu-se în mai multe rânduri la numai un gol, ultima oară la scorul de 8-9 (23), dar fără a periclita obiectivul trupei lui Costică Buceschi. Minaur a apăsat pe final de repriză pedala de accelerație și s-a desprins hotărâtor, 10-16. Repriza secundă a fost fără istoric, cu echipa noastră tot timpul într-un avantaj liniștitor, diferența dintre cele două ajungând și la 11 lungimi, 19-30 (55). În cele din urmă, CS Minaur a învins cu 22-30 și s-a apropiat la numai două puncte de liderul CSM București, lider care aseară a avut derby-ul cu Vâlcea.
• Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe. • Arbitri: Mi­hai Pîrvu (București) / Mihai Potîrniche (Bu­zău). Observator FRH: Viorel Sighicea (Râmnicu Vâlcea). • Aruncări de la 7 m: 3-0 (transformate 2-0; a ratat Cace). Minute de eliminare: 2-6. • SCMU Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Cace 6, Nica 6, M. Ion 2, Țicu 2 (din 7 m), Orșivschi 2, Tudorică 2, Colac 1, Andrei Gogoriță 1, Gogoșeanu, Mincu, Zamfir Burcea. Antrenor: Bogdan Burcea. • CS Minaur Baia Mare: Idehn (10 intervenții), Enache (9 intervenții, a apărat un 7 m), Munteanu – Kovacevic 8, Laslo 7, Blohm 4, Tănasie 3, Burlachenko 2, Borș 2, Lavko 1, A. Popa 1, Fujita 1, Kerekes 1, Polocoșer, Araujo, De Souza. Antrenori: Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetă­țeanu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.