Reduceri la pachetele turistice pentru vacanțele din vară

0
47

Operatorii de turism se întrec în oferte din ce în ce mai atractive. Ei speră ca în acest an să aibă un an mai bun față de cel care s-a încheiat.
Astfel, turiștii sunt atrași cu pachete de vacanță la reduceri substanțiale. Secretul e ca aceste sejururi să fie programate din timp. Reducerile la vacanțe pot ajunge până la 50%, după cum ne-a informat Daniela Grigorescu, reprezentanta unei agenții de turism din Baia Mare.
În prezent, agenții de turism au constatat că se caută foarte mult destinațiile exotice. Daniela Grigorescu afirmă că au existat turiști care au cumpărat pachete turistice pentru Mexic, dar și pentru Maldive sau Zanzibar. La mare căutare este și Egiptul, mai ales că există curse charter, direct din Baia Mare.
Deja au fost pregătite și ofertele pentru sărbătorile de Paști în diferite orașe europene. Încă din toamnă au fost stabilite și opțiunile de vacanță pentru vară. Operatorii de turism promit reduceri substanțiale de până la 50%, dacă sunt achiziționate din timp aceste pachete turistice.
„Prețurile sunt cu reduceri pentru înscrieri timpurii. Cu cât trece timpul, aceste reduceri scad, și după aprilie, nu vor mai fi decât prețuri standard. Cei care sunt obligați să plece cu charterele noastre, pe Turcia și Egipt ar fi bine să se gândească de pe acum. Și condițiile de plată sunt foarte flexibile, e suficient un avans între 10 și maximum 30%. Diferența se achită doar cu 21 de zile înainte de plecare”, a precizat Daniela Grigorescu.
Și asigurătorii au luat în calcul riscul de îmbolnăvire cu COVID 19, așa că turiștii pot opta pentru încheierea asigurărilor medicală și STORNO, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare ori din cauza infectării cu virusul SARS-COV-2.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.