­čĽ« Lec╚Ťii de ├«nv─â╚Ťat ­čĽ« Lumea plin─â cu de toate

0
92

Lumea plin─â cu de toate aduce cu ea ╚Öi ipohondria. Chiar dac─â spunem c─â frica de covid s-a diminuat, sunt foarte multe persoane care sufer─â de ipohondrie. Adic─â frica asupra posibilit─â╚Ťii de a avea simptomele care te ├«ndreapt─â spre covid. ├Än general, ipohondrii tind s─â accentueze ╚Öi s─â exagereze semnele fizice pe care le au.
Tendin╚Ťa de a exagera semnele fizice pe care le au, dac─â nu este diminuat─â, poate duce la dezvoltarea, fizic, a simptomelor despre care citesc sau aud, ╚Öi nici m─âcar consultul medicului nu le spulber─â credin╚Ťa c─â sunt bolnavi. Un ipohondru este ferm convins c─â are cel pu╚Ťin o boal─â care ├«i afecteaz─â serios s─ân─âtatea.
Nu doar pandemia pro┬şduce ipohondrie, ci ╚Öi obsesia s─ân─ât─â╚Ťii. Care este vulnerabil─â. Sau modele, mereu trec─âtoare. Vreau s─â fiu suplu, trag de fiare p├ón─â ├«mboln─âvesc inima; nu m─ân├ónc ╚Öi ajung la anemie… Sunt ros de invidie ╚Öi dau ├«n depresie… De aceea e foarte important s─â ├«nv─â╚Ť─âm cum s─â tr─âim ├«ntr-o lume plin─â nu doar de boli, ci ╚Öi de oameni f─âr─â empatie, de dorin╚Ťa de a avea corp de manechine ╚Öi dantur─â perfect─â.
L─âsa╚Ťi mintea liber─â! Ie╚Öi╚Ťi ├«n natur─â, face╚Ťi plimb─âri, respira╚Ťi aer curat, m├ónca╚Ťi s─ân─âtos, r├óde╚Ťi, umple╚Ťi timpul cu lucruri care v─â fac pl─âcere ╚Öi v─â va fi bine. Lec╚Ťii de ├«nv─â╚Ťat!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.