Arestați preventiv

0
31

Pentru vătămare corporală…

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului B.A.S. pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, faptă comisă în stare de recidivă.
Față de inculpat a fost luată măsura reținerii pe o durată de 24 de ore.
Probatoriul administrat în cauză a relevat că inculpatul B.A.S., în data de 11 februarie, în jurul orei 08:30, a exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate A.R., în timp ce se aflau într-un imobil din Baia Mare, cauzându-i acesteia leziuni care i-au pus în primejdie viața și care necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale, în condițiile unei evoluții favorabile.
Dosarul a fost înaintat instanței cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Baia Mare.

… și pentru tâlhărie calificată

Procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpații D.B.N. și B.M.C. pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
Față de inculpaț s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 de ore.
Probatoriul administrat a relevat că, în data de 3 februarie, în jurul orei 20:30, inculpații D.B.N. și B.M.C., împreună cu o altă persoană neidentificată până în prezent, au abordat persoana vătămată B.A., care se afla în parcarea unui imobil din Baia Mare, unde au amenințat-o cu acte de violență, îndreptând asupra ei un cuțit, iar sub imperiul amenințărilor au determinat-o să îi conducă în interiorul locuinței, unde au deposedat-o de o sumă de bani și de alte bunuri.
Dosarul a fost înaintat instanței cu propunere de arestare preventivă a inculpaților pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.