Petreceri întrerupte de polițiști

0
15

• Polițiștii din Leordina au fost sesizați că, la o sală de pe raza comunei are loc un eveniment privat, la care participă mai multe persoane.
La fața locului, polițiștii au constatat că evenimentul s-a încheiat, iar în interiorul sălii au fost identificate 11 persoane, care fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 10.000 lei.
Totodată, polițiștii au făcut verificări în vederea stabilirii identității tuturor persoanelor participante la eveniment și au mai depistat alte 8 persoane care, de asemenea, au fost sancționate.
• Polițiștii din Bogdan Vodă s-au deplasat la un imobil de pe raza comunei Strâmtura, unde se desfășura o petrecere (zi de naștere).
La fața locului, polițiștii au identificat 7 persoane care au fost sancționate cu amenzi însumând 7.000 lei.

Amenzi în valoare de 39.000 lei

La activitățile desfășurate duminică, 21 februarie, au fost angrenați 97 de polițiști din cadrul IPJ, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali și reprezentanți ai ISU, ANPC, DSVSA, OPC și ITM.
În cadrul celor 14 acțiuni, au fost verificate 63 de societăți comerciale / persoane fizice autorizate, au fost legitimate 1.625 persoane și au fost verificate 114 mijloace de transport, din care 10 de transport public.
În total, pentru neregulile constatate au fost aplicate 166 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 39.000 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.