Arestat preventiv, trimis în judecată

0
75

• este vorba despre autorul accidentului din Baia Mare, de pe B-dul Traian, soldat cu decesul a două persoane şi rănirea altor două
Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului M.A.S. pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.
Probatoriul administrat a relevat că inculpatul M.A.S., în data de 25 decembrie 2020, în jurul orei 14:53, a condus un autoturism pe raza municipiului Baia Mare aflându-se sub influența substanțelor psihoactive, provocând din culpă, un accident rutier în zona B-dului Traian, soldat cu decesul a două persoane și cu vătămarea corporală a altor două.
Judecătoria Baia Mare a dispus înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpatul M.A.S. cu măsura preventivă a controlului judiciar, însă, la contestaţia formulată, Tribunalul Maramureș a constatat legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive luată față de inculpatul M.A.S., pentru următoarele 30 de zile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.