4 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea

0
12

• Poliţiştii din Şomcuta Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat, de 40 de ani, din Satulung. Acesta este condamnat la o pedeapsă de 2 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere.
• Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Biroul Urmăriri au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise pe numele a doi bărbaţi, de 22 şi 39 de ani, din Baia Mare. Bărbatul, de 39 de ani, a fost condamnat la 6 ani şi 10 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de contrabandă şi infracţiuni rutiere, iar tânărul, de 22 de ani, a fost condamnat la 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.
• Poliţiştii din Recea au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat, de 28 de ani, din Recea. Acesta este condamnat la executarea unei pedepse de 1 an şi 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Toţi bărbaţii au fost încarceraţi în Penitenciarul Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.