Agenții la care poți paria și noaptea (P)

0
24

În trecutul apropiat aveam, probabil, șansa de a paria pe timp de noapte la unele dintre casele de pariuri din România. Dar, din păcate, pandemia care a dus la închiderea multor instituții din cauza reglementărilor guvernului a făcut imposibilă această practică. Sau poate nu?

Acum, multe agenții au ales să își închidă sediile fizice și să se axeze pe mediul online. Ce înseamnă asta? Că putem paria în orice moment, orice perioadă din an, zi din săptămână, fie că e noapte sau zi.

Dar, din păcate, nu toate agențiile și-au optimizat platforma online și nu s-au pregătit pentru această perioadă, în care din ce în ce mai mulți pariori români își deschid conturi pe site-uri din această nișă.

Ce oferă agențiile care s-au dezvoltat în mediul online

În mod evident, o platformă online oferă șansa de a paria oricând se dorește acest lucru. Mai mult decât atât, de cele mai multe ori găsim o ofertă mult mai diversă la case de pariuri deschise 24/7 în online, decât am fi făcut-o la o agenție stradală. Este clar că majoritatea firmelor din industria pariurilor doresc ca jucătorii să se mute în mediul online, iar motivul este lesne de înțeles. Costurile asociate cu mentenanța unui site sunt adeseori mai mici decât cele cu o agenție stradală.

În plus, o casă de pariuri se poate extinde mai mult și mai rapid în mediul online, deoarece poate adăuga mai multe tipuri de jocuri. Majoritatea au, pe lângă pariurile sportive, și un casino live, păcănele, poker, bingo, lotto și multe alte metode de petrecere a timpului liber.

Totodată, bonusul este acordat de multe ori doar cu un cont nou deschis într-un site din această nișă, acesta nefiind disponibil pentru agențiile stradale.

Care este cea mai bună agenție din online

Este destul de greu să alegem o singură agenție ca fiind cea mai bună. Dar recomandăm să intrați pe site-ul guvernului (subcapitolul Oficiul National pentru Jocuri de Noroc) și să verificați lista caselor de pariuri licențiate.

Indiferent de casa de pariuri pe care o alegeți, asigurați-vă că aceasta se află pe listă, pentru că, în mod contrar, nu veți fi protejat prin lege. Apoi, după ce ați selectat câteva dintre agenții, intrați pe site-ul lor ca să vă formați o părere subiective asupra a ceea ce oferă aceștia.

De la cât de ușoară și prietenoasă este interfața online a agenției, până la tipurile de oferte și ce tip de bonus de bun venit oferă.
(P)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.