Cartea unui băimărean despre influenceri, cu autograf

0
57

Băimăreanul Cristian China-Birta (Chinezu) este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din digitalul românesc, cu o experienţă de peste 15 ani în marketing, social media, blogging, dar mai ales consultanţă cu privire la campaniile cu influenceri.
Cei care apreciază postările lui Cristian China-Birta şi luările sale de poziţie pe marginea a diferite subiecte au ocazia să îşi achiziţioneze acum şi cartea sa despre influenceri. Mai mult, cine va cumpăra volumul “Ce ne facem dom’le, cu influencerii ăştia?” până în 15 martie, de pe cărtureşti.ro, va avea şi autograful autorului.
”Fie că eşti expert sau angajat în domeniu, antreprenor, freelancer sau pur şi simplu eşti curios de puterea pe care o au influencerii astăzi, această carte îţi va răspunde la o sumedenie de întrebări, pornind de la cele mai simple şi până la cele cu adevărat grele. Cartea este destinată oamenilor de afaceri, antreprenorilor, brand managerilor sau tu­turor celor din zona de marketing, care vor să înţeleagă cât mai bine cum pot să folosească aceste resurse digitale numite influenceri pentru a obţine beneficii pentru brandul sau afacerea lor”, este descrierea cărţii. De asemenea, ”cartea conţine întregul traseu pe care să îl faci atunci când decizi să faci o campanie cu influenceri”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.