21 de hectare și heliport pentru parc industrial în Fărcașa

0
136

Primarul comunei Fărcașa, Ioan Stegeran, precizează că în comună există un proiect de parc industrial, fiind identificată și o suprafață de aproximativ 21,5 hectare, cu posibilitate de extindere. Terenul este situat la intrarea în satul Buzești, dinspre Baia Mare.
Proiectul are studiul de fezabilitate realizat. Viitorii investitori trebuie să știe că parcul industrial va beneficia de toate condițiile necesare bunei func­ționări: rețea de apă, gaz, canalizare, curent, acces la internet de mare viteză, drumuri de acces pentru autovehicule de mare tonaj, parcări pentru camioane și autoturisme.
Tot în cadrul parcului este prevăzută construirea unui restaurant, a unei școli profesionale dotate cu ateliere și laboratoare și a unei baze sportive.
Pentru specialiștii și personalul care va lucra la firmele din acest parc industrial se lucrează la un proiect care vizează construirea a circa 300 de apartamente (garsoniere și apartamente cu 2-3 camere), o creșă și o grădiniță cu program prelungit, un parc, locuri de joacă pentru copii şi un hypermarket.
Tot în zonă, conform unui proiect mai vechi, urmează să fie amenajat un heliport care va deservi întreaga zonă a Codrului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.