Raul Fotonea a întrerupt colaborarea cu CSM Făgăraș

0
63

Băimăreanul Raul Fotonea a întrerupt colaborarea cu echipa din Liga Zimbrilor CSM Făgăraș și nu mai este antrenorul acestei grupări. Decizia a fost luată de comun acord cu diriguitorii clubului datorită rezultatelor negative din ultima perioadă, dar și a dificultăților financiare, bugetul salariilor fiind diminuat cu 60% la începutul anului 2021.
Datorită acestui inconvenient stringent în desfășurarea activității, mai mulți jucători străini, Korbel, Lazic și Lasica, nu au acceptat diminuarea remunerației financiare și au părăsit echipa făgără­șeană. Prin pierderile resimțite, CSM Făgăraș nu a mai beneficiat de rezultatele așteptate și se îndreaptă tot mai evident către retrogradare.
”Trebuie să vă spun, cu destule regrete, că am hotărât de comun acord, împreună cu conducerea clubului, să întrerupem colaborarea cu CSM Făgăraș. Mulțumesc făgărășenilor, suporterilor, oamenilor din anturajul echipei, dar și tuturor jucătorilor cu care am avut onoarea să lucrez”, a fost mesajul transmis de băimăreanul Raul Fotonea la finalul colaborării cu CSM Făgăraș.
CSM Făgăraș a și gă­sit înlocuitor după des­părțirea de la Raul Fotonea, conducerea tehnică a echipei fiindu-i încredințată lui Dumitru Opriș, tehnician care a mai condus gruparea din județul Brașov în perioada 2008-2016.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.