Reorganizarea serviciului Urbana din Sighetu Marmației, fără succes

0
40

Aleșii locali sigheteni s-au întrunit în această săptămână în ședință extraordinară pentru a încerca reorganizarea serviciului de administrare a domeniului public și privat din municipiu – Urbana.
Proiectul iniţiat de primarul Vasile Moldovan propunea desființarea serviciului ca personalitate juridică, începând cu luna aprilie şi să se înființeze, în cadrul aparatului de specialitate al primarului serviciul de administrare a domeniului public și privat, numită Direcția patrimoniului local, fără personalitate juridică, păstrând aceeași structură organizatorică.
Consilierii locali au fost de acord cu o reorganizare, dar cu anumite modificări ale proiectului inițial, în sensul că unele servicii/compartimente se vor dezmembra din cadrul Urbana și vor trece în cadrul primăriei-domeniul public, spațiul locativ, administrarea piețelor și administrarea parcărilor.
După mai multe discuții în contradictoriu proiectul a fost supus la vot. Doar consilierii social-democrați au votat „pentru”, ceilalți aleși locali abținându-se de la vot.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.