Prima înfrângere a anului

0
164

Primul pas greșit al anului pentru ACS Fotbal Comuna Recea s-a consumat la malul mării, în cadrul etapei 19, Farul Constanța câștigând punctele puse în joc și a rămas pe loc de play-off, însă nu este sigură de locul actual și la finalul sezonului regulat. ACS Fotbal Comuna Recea a cedat la limită, 3-2 (1-0), dar își păstrează poziția dinaintea etapei – 13, și așteaptă încrezătoare confruntarea de sâmbătă cu CSM Reșița, programată pe teren propriu.
Prima repriză dintre Farul și Comuna Recea s-a derulat sub semnul echilibrului, cu cei doi portari mai mult șo­mând. Doar câte o situație clară și-au trecut în cont cele două combatante, cea a gazdelor transformată în gol, iar a oaspeților soluționată cu o finalizare care l-a găsit la post pe portarul gazdelor. Aceasta s-a petrecut în minutul 27, Marius Coman a ajuns aproape de linia de fund, a centrat pentru Alin Văsălie, dar reluarea ultimului de la 12 m nu l-a pus la grea încercare pe Dur-Bozoancă. În schimb, băieții lui Ianis Zicu nu au greșit ținta în minutul 35, Banyoi reluând din șase metri centrarea primită de la Băjan: 1-0. Partea secundă s-a dovedit mult mai deschisă, drept dovadă că cele două adversare au marcat de patru ori. Farul își va dubla avantajul în minutul 67, în urma unei neatenții a lui Rareș Ispas, situație de care va profita marcatorul primului gol, Banyoi, care își va trece în cont dubla: 2-0. Datorită unei prestații mult mai convigătoare în partea a doua, ACS Comuna Recea va reduce din handicap peste numai trei minute. Batin va expedia un șut de la 18 m, Dur-Bozoancă nu va respinge deloc inspirat și Coman va relansa partida: 2-1. Marius Coman are șansa egalării peste alte două minute, însă lovitura de cap a acestuia va fi respinsă de portarul Farului. Maramureșenii vor domina, în continuare, disputa, dar golul va pica în poarta lui Răilean. În minutul 85, Alexandru Stoica realizează o cursă pe dreapta, ajunge în suprafața de pedeapsă adversă și înscrie cu un șut la colțul scurt: 3-1. Recea se consolează în final cu reușita din ultimul minut al prelungirilor, izbutită de Alin Burdeț, care reia cu capul de la prima bară la colțul lung în urma unui corner: 3-2.
• Farul Constanța: Dur-Bozoancă – Băjan, Leca, Antoche (cpt.), Carabela – Cruceru (76, Ursu), L. Mihai – Damașcan (64, Bîrnoi), Silaghi (76, F. Bălan), Măzărache (30, A. Stoica) – Banyoi. Antrenor: Ianis Zicu. • ACS Fotbal Comuna Recea: Răilean – Mendoza, Oiță, Burdeț, Ispas – Micaș (cpt.), Szecui (68, Batin), Mărieș (54, Brata), Fică (89, Chinde) – Coman, Văsălie. Antrenor: Florin Fabian. • Arbitri: Lucian Andrei Țiții (Șura Mică) – Doru Zamfir (Slatina), Nicușor Marin (Suseni). Rezervă: Andrei Moroiță (Ploiești). Observatori FRF: Camelia Nicolae (București), Ionel Popa (Pașcani).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.