Parc ilegal de dezmembrări auto, depistat în Sighet

1
83

• terenul a fost readus la starea inițială
Comisarii din cadrul Gărzii Naționale de Mediu (GNM) – Comisariatul Județean Maramureș – au efectuat, în data de 4 martie 2021, un control pe raza administrativ-teritorială a Municipiului Sighetu Marmației în prezența reprezentantului Poliției Locale Sighetu Marmației.
Într-o locație situată în Municipiul Sighetu Marmației, pe strada Făget, a fost identificat un amplasament unde, pe o suprafață de cca. 150 mp, au fost dezmembrate autovehicule cu nerespectarea prevederilor Legii nr. 212/2015 privind modalitatea de ges­tionare a vehiculelor și a vehiculelor scoase din uz.
La o distanță de aproximativ 10m a mai fost identificată o suprafață de cca. 20 mp pe care erau depozitate în mod necontrolat piese rezultate din dezmembrări.
În urma controlului s-a dispus un termen scurt de readucere a terenului la starea inițială, de salubrizare, s-a dispus igienizarea zonei, s-a interzis depozitarea deșeurilor și s-a mai interzis desfășurarea activității de dezmembrare a vehiculelor scoase din uz în spații neautorizate. Monitorizarea realizării măsurii a fost comunicată mai apoi GNM CJ Maramureș.

1 COMENTARIU

  1. Cred ca acest agent economic este de unul singur,adica nu are pe nimeni in spate si de aceia Garda de Mediu face exces de zel. Va intreb stimati comisari ai Garzii de Mediu,stimati inspectori de la finante,stimati politisti si alte organe de control cate mai sunteti si care sunteti platiti cu salarii frumoase,de ce nu va faceti datoria in totalitate,adica sa verificati si ceilalti agenti economici din Sighet care se ocupa cu dezmembrari auto.Concret, la nici un agent economic nu se respecta masurile de protectie a mediului si peste tot piesele auto din dezmembrari si vand cu plata in numerar,nu se elibereaza nici o chitanta sau factura,adica se lucreaza numai la negru.Va mai intreb stimate organe de control,in spatele acestor persoane care se ocupa de dezmembrari auto ,sunt persoane atat de suspuse incat va este frica sa va faceti datoria sau sunteti atat de corupti incat va faceti ca nu vedeti acest fenomen ? Sunt ferm convins din pacate ca nimeni nu se va autosesiza sa verifice cele aratate de mine.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.