Au puterea să întoarcă rezultatul? • Sabbianco Anorthosis Famagusta – CS Minaur Baia Mare

0
88

Meci de foc pentru CS Minaur Baia Mare în returul cu Sabbianco Anorthosis Famagusta, care contează pentru sferturile de finală ale EHF European Cup. Revanșa dintre ciprioți și români este programată pentru sâmbătă, 27 martie, ora 20.15 (ora României).
Minaur are nevoie pentru o calificare în penultimul act de o victorie la șase goluri sau chiar la cinci, cu condiția să înscrie peste 27 de goluri.
Sabbianco are o șansă imensă de a produce marea surpriză a acestei faze, după ce în jocul tur a câștigat în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” cu 27-22. Situația deloc neplăcută din lotul formației antrenate de Adrian Petrea, cu jucători covidați și accidentați, dar și ziua deloc fastă a restului jucătorilor, au fost ingredientele perfecte pentru adversar, care a profitat din plin și a luat o opțiune serioasă pentru calificare. Minaur nu și-a revenit după această prestație jalnică, resimțită și în disputa din campionat cu Botoșani, echipă împotriva căreia punctele au fost acontate cu mare dificultate. Poate a venit momentul ca băimărenii să nu mai aibă parte de același „tratament” și în al treilea meci din ultimele șapte zile, iar returul cu Anorthosis Famagusta să însemne revirimentul mult așteptat și, de ce nu, o calificare de vis. Revanșa se anunță infinit mai dificilă, dacă ținem cont de faptul că Minaur a plecat în Cipru cu același lot de jucători. Călin Căbuț va ieși din carantinare abia în ziua returului, și după cum se știe Adrian Petrea nu va putea conta nici pe mai vechii accidentați – Csepreghi, Toledo și Araujo, cu mențiunea că ultimul și-a reziliat deja contractul cu echipa noastră.
Revanșa dintre Sabbianco și Minaur va fi oficiată de croații Ante Mikelic / Petar Paradina, iar delegatul EHF este cipriotul Sotiris Constantinou.
Programul meciurilor retur (sâmbătă, 27 martie): Sabbianco Anorthosis Famagusta – CS Minaur Baia Mare, ora 20.15 (în tur 27-22); RK Gorenje Velenje (Slovenia) – HC Robe Zubri (Cehia), ora 19.00 (în tur 31-26); Ystads IF (Suedia) – Polva Serviti (Estonia), ora 16.30 (în tur 33-28); HC Neva Sankt Petersburg (Rusia) – HC AEK Atena (Grecia). Ambele jocuri se dispută în Grecia, în 25 și 26 martie, de la ora 19.00.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.