În Borșa • Tăiere ilegală și furt de arbori

0
41

În data de 23 martie, polițiștii din Borșa au fost sesizați că, în zona alpină Strâmtura se comit tăieri ilegale de material lemnos.
La fața locului, polițiștii au identificat o autospecială, încărcată cu material lemnos, nemarcată și fără să aibă montate plăcuțe cu numere de înmatriculare.
În urma verificărilor, polițiștii au identificat proprietarul autovehiculului, un bărbat, de 54 de ani, din Borșa. Materialul lemnos a fost inventariat, rezultând o cantitate de 16,58 metri cubi de lemn, specia molid, care a fost transportat la Depozitul Ocolului Silvic Alpina Borșa.
Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării autorilor și tragerii acestora la răspundere, pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

Băimărean condamnat pentru infracțiuni rutiere

Miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii pe numele unui bărbat, de 40 de ani, din Baia Mare.
Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de un an și 7 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis. Bărbatul a fost depus la penitenciarul din Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.