Principalul Adrian Petrea, înlocuit cu secundul Alexandru Sabou!

0
85

Ratarea calificării în semifinalele EHF European Cup a băieților de la CS Minaur nu a fost pe placul nimănui, iar conducerea clubului a luat o decizie drastică în această privință. Despărțirea de principalul Adrian Petrea, tehnician care nu se va mai afla pe banca echipei băimărene începând cu 1 aprilie. Înlocuitorul acestuia este fostul secund Alexandru Sabou, acesta urmând să rămână pe banca Minaurului până la finalul stagiunii, după cum reiese și din comunicatul emis ieri de clubul băimărean.
”Conducerea clubului Minaur Baia Mare, împreună cu antrenorul principal Adrian Petrea, au ajuns la o înțelegere amiabilă privind încheierea raporturilor contractuale dintre părți începând cu 1 aprilie. Clubul băimărean îi mulțumește antrenorului Adrian Petrea pentru munca depusă la echipa de handbal masculin și îi dorește mult succes în carieră.
Locul lui Adrian Petrea la echipă va fi luat de fostul antrenor secund, Alexandru Sabou. El va conduce antrenamentele și va fi pe bancă începând cu data de 1 aprilie până la finalul acestei ediții de campionat. Sabou va fi pe bancă la meciurile din 1 și 2 aprilie, când Minaur va întâlni CSM Reșița, respectiv CSM Bacău. Mult succes!”, este comunicatul apărut ieri, la orele amiezii, pe site-ul oficial al clubului Minaur.
Adrian Petrea a lăsat echipa CS Minaur pe locul 5 în Liga Zimbrilor, mult sub invesțiile realizate în vara trecută, dar și cu un joc ce nu satisfăcea pretențiile suporterului băimărean.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.