Gică Popescu, oaspete de seamă la Bârsana

0
109

Gică Popescu, fostul căpitan al naționalei României în perioada ei de glorie, dar și căpitanul titratei FC Barcelona, și-a rupt din timpul său încărcat și a vizitat zilele trecute comuna Bârsana.
Invitat de primarul Teodor Ștefanca, datorită prieteniei ce-i leagă, și el fost fotbalist, ce-i drept la un nivel mult mai mic, Gică Popescu s-a arătat direct interesat de investițiile care se vor realiza în localitatea maramureșeană la nivel de infrastructură sportivă. Unde urmează să fie implementate două mari proiecte. Construirea unei baze sportive ce însumează un teren de fotbal de dimensiuni normale, cu suprafață sintetică, cu toate dotările necesare, respectiv o sală de sport, ambele prin Compania Națională de Investiții.
Momentan, autoritățile așteaptă finalizarea licitației pentru cele două obiective, după care va urma construirea propriu-zisă, urmând să fie fixat și un termen pentru darea lor în folosință. La finalul celor două inveștiții, Teodor Ștefanca și comunitatea din Bârsana intenționează ca la inaugurare să invite foști campioni ai României, probabil din diverse discipline sportive, printre care și bunul său prieten Gică Popescu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.