Pregătiți să realizeze obiectivul

0
103

ACS Fotbal Comuna Recea – Pandurii Târgu Jiu

ACS Fotbal Comuna Recea își începe azi aventura din play-out cu un meci pe teren propriu, în compania ultimei clasate din Grupa A, Pandurii Târgu Jiu, partidă care va debuta la ora 11.00.
Obiectivul primordial pentru formația antrenată de Florin Fabian este salvarea de la retrogradare, înaintea disputării jocurilor din această fază Recea situându-se pe poziția a patra (23 puncte), loc ce-i permite în acest moment să rămână pe a doua scenă a fotbalului românesc. Din acest punct de vedere e foarte important ca debutul din play-out să fie unul de bun augur, cu trei puncte, în dauna unui adversar ce a dat semne de revenire în ultimele șase etape ale sezonului regulat. A obținut remize cu Poli Timișoara și Buzău şi a învins pe Unirea Slobozia, sunt cele mai importante rezultate ale grupării ce are la activ 13 puncte. Pandurii va încerca să profite de orice șansă, indiferent de adversar, pentru a urca în clasament și a mai spera la o salvare miraculoasă.
Dacă la nivelul lotului de jucători maramureșenii nu se confruntă cu indisponibilități, probleme sunt la nivelul băncii tehnice, principalul Florin Fabian neputând să fie aproape de elevii săi în următoarele două etape sau cel puțin la confruntarea cu Pandurii. Sătmăreanul a fost depistat pozitiv cu Sars-Cov-2, indicațiile urmând să fie oferite de asistenții acestuia.
Meciul dintre ACS Fotbal Comuna Recea – Pandurii Târgu Jiu va fi arbitrat la centru de Andrei Lucian Țiții (Șura Mică – Sibiu), ajutat de asistenții Iulian Călin Brînză și Mihăiță Adrian Noroc (ambii Botoșani), iar rezervă a fost desemnat Mircea Salomir (Cluj-Napoca). Observatori FRF: Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin) și Vasile Marc (Cluj-Napoca).
Program play-out etapa 1 • Grupa A • Sâmbătă, 3 aprilie, ora 11.00: ACS Fotbal Comuna Recea – Pandurii Târgu Jiu; Farul Constanța – Ripensia Timișoara • Duminică, 4 aprilie, ora 12.30: CSM Slatina – FC Universitatea Cluj-Napoca (Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport); Metaloglobus București stă. • Grupa B • Sâmbătă, 3 aprilie, ora 11.00: Viitorul Pandurii Târgu Jiu – SCM Gloria Buzău; Concordia Chiajna – Unirea Slobozia; CSM Reșița – Petrolul Ploiești; Aerostar Bacău stă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.