Minaur joacă tot acasă, Progresul o nouă deplasare

0
51

Seria 10 din Liga 3 programează azi, 10 aprilie, etapa 15, meciurile urmând să debuteze la ora 17.00. CS Minaur Baia Mare va juca al doilea joc consecutiv acasă, cu CSC Sânmartin, iar Progresul Șomcuta Mare se va deplasa pentru a doua etapă la rând în județul Bihor, pentru confruntarea cu CAO 1910 Oradea.
Minaur este pe val după succesul cu SCM Zalău și vrea să-și confirme statutul de lider cu un nou succes în disputa cu CSC Sânmartin. Unul la îndemână, în condițiile în care se joacă pe teren propriu și ultimele rezultate le-a transmis încredere jucătorilor. Dacă galben-albaștrii s-au cocoțat în poziția de șefi ai seriei (29 puncte), CSC Sânmartin vine sub „Dealul Florilor” din postura echipei situată pe locul 5 (20 puncte), echipă ce încă nu a scăpat în totalitate de emoțiile retrogradării.
Progresul Șomcuta Mare are parte de a doua deplasare consecutivă și tot în Bihor. După ce în etapa precedentă formația antrenată de Cristian Bogdan s-a întors cu mâna goală de la Sânmartin (1-3), speră ca acum istoria să nu se repete și în disputa cu CAO Oradea, adversar situat pe poziția a treia (24 puncte). Șomcutenii au nevoie de cel puțin un punct din această deplasare, locul actual – 8 (15 puncte) nerezolvând, încă, ecuația rămânerii în eșalonul trei. Bătălia pentru acest loc se dă, momentan, cu CSM Satu Mare, grupare care a acumulat același număr de puncte ca formația maramureșeană, dar în horă poate intra și Someșul Dej (18 puncte).
Programul etapei 15 (sâmbătă, 10 aprilie, ora 17.00): CS Minaur Baia Mare – CSC Sânmartin; SCM Zalău – ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistrița; Luceafărul Oradea – Sportul Șimleu Silvaniei; Someșul Dej – CSM Satu Mare; CAO 1910 Oradea – Progresul Șomcuta Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.