Premieră la Municipal: un spectacol inedit, jucat în zece spaţii diferite

1
47

”Construit nu pe o scenă clasică cu publicul în sală, ci în zece spaţii diferite ale teatrului, DEKAROOM e un spectacol itinerant, o altfel de zi a uşilor deschise, în care publicul va descoperi locuri misterioase şi încărcate de o nebănuită teatralitate, actori în ipostaze inedite, personaje aflate în situaţii limită, care vor aminti de viaţa pe care o trăim cu toţii de la o vreme-ncoace”, anunţă oficialii Teatrului Municipal Baia Mare.
Premiera va avea loc azi, 10 aprilie, de la ora 17, iar următoarele reprezentaţii sunt programate pentru zilele de 11 şi 12 aprilie, de la ora 17. Spectacolul durează două ore şi se joacă în spaţii underground ale teatrului! Accesul este limitat la un număr de 20 spectatori / reprezentaţie, datorită pandemiei şi a specificului spectacolului. Pentru buna desfăşurare, publicul este rugat să ajungă cu minim 20 de minute înainte de ora programării, pentru a fi instruiţi privind traseul ce urmează a fi parcurs. Regia spactacolului este semnată de Andrei Dinu şi Raul Hotcaş. ”Fidel spiritului Festivalului ATELIER – al cărui laureat pentru regie a fost în 2019 – Andrei Dinu explorează nu doar spaţiile ascunse ale teatrului, dar şi potenţialul salvator al acestora, amintindu-ne că, aidoma marilor catedrale în care oamenii Evului Mediu se adăposteau în vreme de ciumă, şi teatrul poate fi un loc de refugiu pentru trupurile şi sufletele noastre. Iar personajele celor zece spaţii ale DEKAROOM-ului tocmai despre asta vorbesc”, se mai precizează în comunicatul Teatrului Municipal. Preţul unui bilet în ziua premierei: 25 lei. Accesul la spectacole se face cu rezervare telefonică la numărul de telefon: 0736.216.437.

1 COMENTARIU

  1. „Zece spații DIFERITE”!!! Cum ar fi zece spații „același” spațiu?! Normal că, dacă-s zece, vor fi fiind diferite. Mă gândesc așa…

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.