În Sighetu Marmației • Copiii și tinerii, discuții despre traficul de persoane

0
102

La Casa de Tip Familial Bradului și Casa de Tip Familial Ștefan cel Mare Sighetu Marmației, din cadrul DGASPC Maramureș, au avut loc întâlniri on-line cu reprezentanții Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Cluj-Napoca.
Copiii și tinerii au discutat pe marginea unor materiale video vizionate și au aflat o mulțime de lucruri despre pericolele care-i pândesc atunci când intră în contact cu persoane necunoscute și le furnizează anumite informații, dar și despre felul în care ne putem proteja.
Serviciul de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap își continuă activitatea în teritoriu
Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap (SECPAH) din cadrul DGASPC Maramureș își va desfășura activitatea în teritoriu, astfel:
• în următoarele două săptămâni, evaluările complexe în teritoriu vor fi realizate în Târgu Lăpuș și Ariniș:
– 19 aprilie: în Târgu Lăpuș la Casa de Cultură “Vasile Grigore Latiș”, str. Eroilor nr. 10
– 26 aprilie: în Ariniș la Căminul Cultural, str. Principală nr. 243.
Acțiunea face parte din proiectul „Mai aproape de cetățean”, inițiat de Consiliul Județean Maramureș, care dorește să faciliteze accesul cetățenilor cu probleme de sănătate, greu deplasabili, către acest serviciu specific. Pentru o bună organizare și evitarea aglomerării în condițiile generate de pandemie, persoanele care doresc să acceseze serviciile oferite de S.E.C.P.A.H. în teritoriu (cerere evaluare, completare documente, reevaluare, agravare) sunt rugate să solicite telefonic o programare prealabilă la numărul de telefon: 0787.890.942 (de luni până vineri, între orele 8-14).
În ziua efectuării evaluărilor în teritoriu, la sediul din Baia Mare, strada Dr. Victor Babeș nr. 54, activitatea va fi continuată de echipa rămasă la sediu, asigurând activitate neîntreruptă și accesul persoanelor din toate zonele geografice ale județului la serviciile de specialitate. Informații suplimentare se pot obține la telefon 0262-217009, interior 14 sau pe e-mail: sec_adulti_mm@dgaspcmm.ro (la această adresă de e-mail se pot transmite documentele necesare evaluării în vederea încadrării în grad de handicap).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.