Ședințe de logopedie pentru copii, tineri și adulți

0
48

Persoanele care întâmpină dificultăți în comunicare/ vorbire găsesc la Asociația Esperando un specialist pregătit să îi ajute să își îmbunătățească exprimarea, înțelegerea, emiterea sunetelor, fluența vorbirii și folosirea limbajului oral și scris în context social.
Ședințele de logopedie sunt organizate în funcție de nevoile individuale ale pacientului, în funcție de tipul de afecțiune cu care acesta se confruntă, deoarece, fiecare este unic, iar dificultățile în comunicare/ vorbire se manifestă diferit de la persoană, la persoană. Cu cât recuperarea este începută mai devreme, cu atât dificultatea cu care pacientul se confruntă este mai ușor de recuperat. Pentru programări, sunați la telefon 0362 401363.

Mișcare, socializare și voie bună la clubul tinerilor

Cluburile pentru copii și tineri și-au reluat cu mare entuziasm activitatea la Asociația Esperando.
Prin acestea, copiii și tinerii au mai multe oportunități de a se bucura unii de compania celorlalți, de a socializa, de a face mișcare și de a învăța lucruri noi. De exemplu, muzica populară a fost cea care i-a unit și le-a dat motive să zâmbească, într- una din zile, dar în cadrul cluburilor se vor bucura și de alte activități variate și adaptate în funcție de nevoile lor. Activitățile vor avea loc în zilele de luni și vineri, între orele 13 – 16.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.