Obligați să învingă • ACS Fotbal Comuna Recea – Metaloglobus București

0
47

ACS Fotbal Comuna Recea joacă azi, 14 aprilie, în intermediara programată de la ora 11.00 pe teren propriu, unul dintre importantele jocuri cruciale ale play-out-ului împotriva trupei bucureștene Metaloglobus.
Amenințată de spectrul participării la baraj și incertitudinii rămânerii în Liga 2, formația antrenată de Florin Fabian are o singură variantă în acest duel, cucerirea celor trei puncte. Și, totodată, speră la pași greșiți din partea contracandidatei Ripensia, care joacă la Slatina. Comuna Recea are un mare dezavantaj față de Ripensia, cel al meciurilor directe, momentan cele două competitoare aflându-se la egalitate de puncte, poziția timișorenilor fiind cea care duce la barajul pentru evitarea retrogradării.
Pe lângă încercarea de a se salva, o altă problemă arzătoare în cadrul echipei este cea a restanțelor salariale, jucătorii nefiind retribuiți financiar din luna decembrie. Au existat promisiuni din partea CJ Maramureș, în urma întrevederii cu președintele Ionel Bogdan, însă deo­camdată totul a rămas la stadiul de promisiune. Acest lucru ar putea influența decisiv ratarea obiectivului, jucătorii arătându-și nemulțumirea față de promisiunile neonorate, dar sperăm ca reacția lor să fie, în cele din urmă, una pozitivă.
Florin Fabian nu va putea fi din nou alături de elevii săi, tehnicianul urmând să iasă din carantină abia joi, dar are încredere în jucătorii pe care-i antrenează. „Ne așteaptă o partidă dificilă atât din perspectiva adversarului, care este o echipă care s-a bătut la play-off până în ultima etapă a sezonului regular, dar și a problemelor financiare care apasă pe umerii grupului. Însă sunt convins că băieții se vor mobiliza și vor demonstra și în meciul de miercuri că suntem o echipă cu greutate în liga a 2-a, lucru demonstrat până în prezent și ne vom lupta în fiecare meci să ne atingem obiectivul”, a precizat Fabian pentru cotidianul nostru.
Confruntarea dintre Recea și Metaloglobus va fi condusă la centru de Vlad Băban din Iași, ajutat la cele două margini de George Bogdan Duță și Damian Antal (ambii Bacău). Rezervă a fost desemnat Sorin Vădana din Cluj-Napoca, iar observator de arbitri Iulian Spătaru din Timișoara.

Program etapa 2 Play-Out (miercuri, 14 aprilie)
• Grupa A: ACS Fotbal Comuna Recea – Metaloglobus București (ora 11.00); CSM Slatina – Ripensia Timișoara (ora 12.00); FC Universitatea Cluj-Napoca – Pandurii Târgu Jiu (ora 17.00). Farul Constanța stă.
• Grupa B (ora 17.00): SCM Gloria Buzău – Unirea Slobozia; Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Petrolul Ploiești; Concordia Chiajna – Aerostar Bacău. CSM Reșița stă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.