Permutări masive în lotul Minaurului pentru viitorul sezon

0
79

Se anunță permutări masive în lotul Minaurului pentru viitorul sezon, multe dintre jucătoarele care și-au adus un aport considerabil la parcursul extraordinar al echipei semnând deja angajamente cu alte cluburi din România sau Europa. Numele cele mai vehiculate sunt cele ale lui Jovana Kovacevic, Linn Blohm, Sonia Seraficeanu, Filippa Idehn sau Mikaela Massing, existând probabilitatea ca și alte actuale componente să părăsească echipa antrenată de Costică Buceschi.
De Jovana Kovacevic se spune, neoficial încă, că ar fi semnat deja cu Gloria Bistrița, cu aceeași echipă parafând o înțelegere și extrema dreaptă Sonia Seraficeanu. Pivotul Linn Blohm a ales să joace din stagiunea viitoare la una din forțele Europei, Gyor, clubul maghiar anunțând deja transferul pivotului suedez. Cealaltă componentă a naționalei Suediei, portarul Filippa Idehn, este și ea pe punctul de a înceta colaborarea cu Minaur și se orientează către un contract în țara natală sau cel puțin în apropiere. Ultimul nume apărut pe lista plecărilor este cel al interului stânga Mikaela Massing, jucătoare ce nu a apărut în tricoul echipei băimărene niciun minut într-o confruntare oficială. Suedeza s-a accidentat înaintea începerii sezonului la genunchi și a fost operată de ruptură de ligamente încrucișate, motiv pentru care nu a putut contribui la parcursul echipei băimărene. Massing a ales să evolueze din stagiunea viitoare în campionatul Danemarcei, pentru Copenhaga, club cu care are contact de mai mulți ani, alegerea fiind determinată în primul rând de stabilitatea financiară a clubului danez.
Cu siguranță vor exista și alte plecări, neanunțate deocamdată, unele aflate probabil la final de contract, altele din cauza randamentului scăzut, jucătoare care vor fi înlocuite în mod cert cu unele noi, CS Minaur parafând deja înțelegeri cu viitoarele handbaliste, un anunț în acest sens urmând să fie făcut doar la finalul sezonului, cum de altfel este și profesionist.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.